Pasta met slakken van Slow Escargots

Chef-kok Rob Franken maakte dit heerlijke gerechtje met onze slakken.

wat heb je nodig

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 fijngesnipperd sjalotje
  • 2 fijngesnipperde knoflookteentjes
  • 1 theelepel verse tijm
  • Scheut kookroom
  • Scheutje Pernod
  • 1 potje petit gris van Slow Escargots
  • Parmezaanse kaas

Bereiding

  1. Verhit in een steelpan een scheutje olijfolie bak hier de gesnipperde sjalotjes en de knoflook zacht aan, voeg de gehakte tijm toe en blus de massa met de kookroom af.
  2. Laat het geheel inkoken toe de helft en voeg dan de Pernod toe druppelsgewijs zodat het niet teveel gaat overheersen.
  3. Verwarm als laatste de escargots in de saus, serveer dit samen met pasta – bij voorkeur verse – op een warm diep bord. Voeg als laatste de Parmezaanse kaas toe.

Meer recepten met onze Escargots

Slow escargots logo reveal